Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes de 10 a 14 h. y de 17:30 a 20:30 h.

Seguimiento de Pedidos


Consultar

Agenda Intermón Oxfam 2011 Català

 
 

El plaer de trobar-se, cada setmana, amb una petita història que ens transporti a èpoques i països llunyans és el que pretén transmetre l’Agenda Intermón Oxfam 2011.

Cinquanta-cinc històries que formen part de la tradició oral o escrita de molts pobles diferents.


Precio: 12,00 €

9788484526810


Hi havia una vegada...

Cada setmana, un microrelat de la tradició popular universal

La història de la humanitat està marcada per relats. Narracions orals que, al principi, van donar explicació a fenòmens naturals i misteris de la creació i que, amb el pas dels anys, es van anar transformant en contes o llegendes.

Déus, dragons, llocs màgics i animals xerraires es barregen amb princeses, cavallers, reis i camperols per donar lloc a històries fantàstiques tant se val de quin país ni de quina llengua originària. Cada continent, cada societat, té els seus propis contes, mites i llegendes i per això constitueixen una de les riqueses intangibles més grans de la humanitat.

El plaer de trobar-se, cada setmana, amb una petita història que ens transporti a èpoques i països llunyans és el que pretén transmetre l’Agenda Intermón Oxfam 2011. Per a aquesta Agenda s’han seleccionat 55 històries, que han estat adaptades a un format de microrelat, totes recopilades de desenes de llibres, si bé no hem d’oblidar que cada una forma part de la tradició oral o escrita dels diferents pobles que hi apareixen representats.

Simultàniament, el lector de l’Agenda trobarà dotze fotografies explicades pels seus creadors, en què ens narren les seves impressions d’aquell moment únic del qual van ser testimonis. Aquí també s’expliquen històries de paisatges i d’éssers humans i situacions viscudes en altres latituds. Són narracions visuals, de la vida real, que, segurament, ens ajudaran a entendre millor el nostre món actual.

 

Col·lecció: Agendes i calendaris

Mides: 16 x 24

Enquadernació: rústica

Català: 526810. ISBN: 978-84-8452-681-0


© Web desarrollada por Notodovale