Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes de 10 a 14 h. y de 17:30 a 20:30 h.

Seguimiento de Pedidos


Consultar

L'Àlex i en Gandhi a l'Índia

 
 

Diversitat, medi ambient, drets humans, diàleg, consum responsable… i molt bona literatura! són els ingredients d’aquesta col.lecció pensada per treballar a l’aula temes tan actuals i necessaris en la construcció d’un món més just.


Precio: 10,95 €

526636
L'Àlex té onze anys. Estudia i viu en internats perquè els seus pares, propietaris d'una empresa d'informàtica, sempre estan massa ocupats per poder atendre'l. Els seus pares canvien de domicili i de país molt sovint a causa de la feina i, cada vegada que ho fan, l'Àlex també ha de canviar de país i d'internat. A Moçambic, l'Àlex va conèixer el gos Gandhi i amb la seva ajuda i la seva companyia es va escapar de l'escola i va viure la seva primera aventura. La detectiva Frida, una dona enèrgica i expeditiva, té la missió de trobar-lo i de tornar-lo un altre cop a l'internat. Però l'Àlex no es dóna mai per vençut: més Enya de les reixes dels internats, la vida és entusiasmadora.

 

Autors.

 

Anna Manso: (Barcelona, 1969)

És la sisena de set germans. Viu al barri barceloní de Gràcia i té tres fills. Va estudiar cinema i treballa com a guionista de televisió i escriptora. Intermón Oxfam li ha publicat diversos títols, com ara els contes de la col·lecció “Valors”. Va guanyar el premi Gran Angular 2008 de novel·la juvenil amb el llibre Canelons freds (Ed. Cruïlla). També és l'autora del blog www.manso.org 

Emilio Urberuaga (Madrid, 1954)

Ha treballat en àmbits diversos de les arts plàstiques, com ara la pintura, l’estampació, el gravat i, durant els darrers vint-i-cinc anys, en la il·lustració. És creador de molts personatges gràfics, entre els quals destaquen Manolito Gafotas, Olivia o Hilda, l'ovella gegant. Ha col·laborat en premsa i revistes, així com en la realització de cartells, cobertes de llibres, etc.

 

 

Títol: L’ÀLEX I EN GANDHI A L’ÍNDIA

Text: Anna Manso

Il·lustracions: Emilio Urberuaga

Col·lecció: L’Àlex i en Gandhi

Nº pàgines: 136

Català: 526636. ISBN: 978-84-8452-663-6

ABRIL 2010

© Web desarrollada por Notodovale