Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes de 10 a 14 h. y de 17:30 a 20:30 h.

Seguimiento de Pedidos


Consultar

En Tembo, el petit elefant

 
 

Teresa Campos

Aquest matí, a la sabana, ha nascut un elefant, en Tembo. El vols conèixer?


Precio: 11,90 €

753550


«En Tembo tot ho aprèn» és una sèrie de quatre títols de cartró, il.lustrats com collages, perquè els més petits gaudeixin compartint les tendres imatges i els primers lectors puguin, a més, iniciar-se amb els senzills textos.

En Tembo, el protagonista, és un elefant petit, que neix a la sabana i poc a poc, de la mà de la seva mare o del seu pare, tot ho aprèn.

El recorregut del sol, des de l’aurora fins la posta, és el fil conductor de les històries, amb el que els nens i les nenes descobriran que cada dia té els seus moments; així com que el món és formós; que sempre hi ha algú amb qui jugar i que tots som diferents.

 

L'autora:

Teresa Campos, neix a Barcelona i passa els estius a les muntanyes del Pirineu envoltada de la natura que tant li agrada.

Després de doctorar-se en Farmàcia deixa el món de la ciència per dedicar-se a treballar en una Fundació, amb els països en desenvolupament durant molt i molt temps, però mai no oblida la seva veritable vocació. És per això, que realitza estudis de ceràmica i arts gràfiques, i ara, meravellada per la manera que tenen els nens de percebre el món, fa allò que sempre havia somniat: escriure i il·lustrar llibres per infants.

Altres publicacions: El Ratoncito Pérez. Editorial Joventud, 2007.

 

Text i il.lustracions: Teresa Campos

Col.lecció: Somnis

Nº pàgines: 16

Català: 753550. ISBN: 978-84-8452-575-2

© Web desarrollada por Notodovale