Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes de 10 a 14 h. y de 17:30 a 20:30 h.

Seguimiento de Pedidos


Consultar

A l'Eli li encanta donar

 
 

Els regals de l’Eli de vegades són un xic curiosos, però sempre neixen del seu cor. A L’Eli li encanta donar plasma la generositat i la vitalitat dels nens. La generositat i la vitalitat que els grans molts cops obliden.


Precio: 13,00 €

9788484526766


A L’Eli li encanta donar plasma la generositat i la vitalitat dels nens. La generositat i la vitalitat que els grans molts cops obliden. Ens agradaria que aquest llibre il·lustrat fos un càlid recordatori de l’art de donar. Els regals de l’Eli de vegades són un xic curiosos, però sempre neixen del seu cor. La il·lustradora Freya Blackwood, reconeguda internacionalment, indaga en l’essència de la generositat, no només en el vessant de donar sinó també en el de rebre.

 

L’autora.

 

Freya Blackwood va néixer a Orange, en ple oest de Nova Gal·les del Sud. Durant la seva infància, sempre li va agradar fer dibuixos per als contes, i més endavant va arribar a la conclusió que l’ofici d’il·lustradora era la seva veritable vocació.

Es va llicenciar en Disseny (Comunicació Visual) i es va especialitzar en cinematografia i animació. Va crear dos curts i va treballar uns quants anys a la indústria cinematogràfica de Sidney.

Més endavant, va començar els estudis per obtenir el diploma de Direcció Artística,  però no va trigar gaire a fer el salt cap a Nova Zelanda per treballar com a tècnica d’aplicació en l’adaptació cinematogràfica de l’obra de Tolkien El senyor dels anells.

Un cop acabada la feina a la pel·lícula i davant de la possibilitat d’un canvi, va decidir provar sort en el món de la il·lustració i va començar a fer dibuixos per a publicacions de caire educatiu.

 

 

A L’ELI LI ENCANTA DONAR

Autor: Freya Blackwood

Col.lecció Somnis

Nº pàgines: 24

Català: 526766. ISBN: 978-84-8452-676-6

Octubre 2010

Edat recomanada: 3-6 anys

© Web desarrollada por Notodovale