Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Rosa Mosqueta Especial

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes: 9.30 a 15.30 h. Lunes: 16.00 a 19.00 h.

Nit de llum

 
 

Teresa Campos

«El Nadal contribuirà a difondre el missatge  de pau i de bondat, perquè entre tots  puguem construir un món millor.»


Precio: 14,00 €

526537


«Nit de llum» és un atractiu àlbum il·lustrat a tot color, basat en la història del Nadal i acompanyat de la cançó més cantada del món: Santa nit. Aquest llibre inclou a més un simpàtic calendari d’advent amb 24 finestres.

Tot això pensat perquè els més menuts gaudeixin amb les tendres imatges i els primers lectors puguin iniciar-se llegint els senzills textos que les acompanyen.

A més, en el transcurs de la narració, els nens i les nenes descobriran valors fonamentals com: l’alegria; la senzillesa; la generositat i la solidaritat; i segur, que el Nadal, viscut pàgina a pàgina, contribuirà a difondre el missatge de pau i de bondat, perquè entre tots puguem construir un món millor.

 

L'autora:

Teresa Campos, neix a Barcelona i passa els estius a les muntanyes del Pirineu envoltada de la natura que tant li agrada.

Després de doctorar-se en Farmàcia deixa el món de la ciència per dedicar-se a treballar en una Fundació, amb els països en desenvolupament durant molt i molt temps, però mai no oblida la seva veritable vocació. És per això, que realitza estudis de ceràmica i arts gràfiques, i ara, meravellada per la manera que tenen els nens de percebre el món, fa allò que sempre havia somniat: escriure i il·lustrar llibres per infants.

Altres publicacions: El Ratoncito Pérez. Editorial Joventud, 2007.

 

Text i il.lustracions: Teresa Campos

Col.lecció: Somnis

Nº pàgines: 32

Català: 526537. ISBN: 978-84-8452-653-7

 

© Web desarrollada por Notodovale