Carrito

(vacío)

Mi cuenta

Dirección de correo
Contraseña

Atención al Cliente

  • Teléfono: 902 10 38 55
  • Horario: Lunes a Viernes: 9.30 a 15.30 h. Lunes: 16.00 a 19.00 h.

El gran llibre de les famílies

 
 

Mary Hoffman i Ros Asquith

Els temps i les maneres de viure han canviat, les famílies també, i ara hi ha, almenys,  tantes maneres de viure com colors té l’arc de Sant Martí: però per la majoria de gent, la seva pròpia família és la millor de totes!


Precio: 16,90 €

526308


Què és una família? Abans, es deia que la típica família era un pare, una mare, un noi, una noia, un gat i un gos que vivien en una casa amb jardí. Però els temps i les maneres de viure han canviat, les famílies també, i ara hi ha, almenys,  tantes maneres de viure com colors té l’arc de Sant Martí: des d’una mare i un pare, o famílies monoparentals, fins a dues mares o dos pares; des d’una família mestissa a infants amb mares i pares diferents; des de famílies amb un membre discapacitat fins a les que tenen la mare o el pare a la presó.

 

Les autores:

Mary Hoffman ha escrit al voltant de noranta llibres per a infants i l’any 1998 esdevé membre honorífic de la Library Association. És també l’editora de la publicació trimestral Armadillo, que ressenya llibres infantils. Al 1992 el seu llibre Amazing Grace fou seleccionat Children’s Book of the Year, distingit amb la Kate Greenaway Medal, inclòs a la llista nacional de llibres recomanats i es va convertir en un bestseller internacional.

La il.lustradora:

Ros Asquith és l’autora de la sèrie de llibres Teenage Warrior, que tracten dels nombrosos moments d’ansietat amb què es troben els adolescents, i suggereixen com encarar-los amb humor i confiança en un mateix.

 

Text: Mary Hoffman

Il.lustracions: Ros Asquith

Traductora: Montse Albets

Nº pàgines: 32

Mides: 22,5 x 30,5

Enquadernació: cartoné

Català: 526308. ISBN: 978-84-8452-630-8

 

© Web desarrollada por Youknow